2.9. Kauden 2017-2018 aloitustapahtuma

11.8.2017

Tervetuloa kauden 2017-2018 aloitustapahtumaan!

 

PAMA TESTAUS

Ota luistimet mukaan ja saavu paikalle testaamaan PAMAn mailoja harkkahallin jäille 12.15-14.15. Mailoja löytyy testattavaksi jokaiselle, ikään tai sukupuoleen katsomatta!

Luvassa myös laukaisutekniikan opetusta ammattilaisten toimesta!! 

 

"Kun sanomme, että̈ PAMA on uuden sukupolven maila, niin tarkoitamme juuri tätä. Koska haluamme tarjota sinulle juuri sellaisen mailan kuin tarvitset, neuvomme on yksinkertainen: unohda tekniset termit ja se, miten sinut on opetettu puhumaan mailoista. Tartu PAMAan ja koeta miltä se tuntuu!"

www.pamahockey.com/fi

 

SPORTTIKIRPPIS

EPS C2 järjestää Lauantaina klo 12-15 Sporttikirppiksen Espoonlahden jäähallien parkkialueella. Tässä on hyvä mahdollisuus kierrättää pieneksi jääneitä jääkiekko- ym. urheiluvarusteita ja asusteita tai mitä nyt sattuu nurkista löytymään. Tule myymään ja/tai ostamaan, laitetaan kamat kiertoon! Paikalla myös kahvibuffet. 

 

Myyntipaikka 10€, pöydän kanssa 20€, ennakkovaraukset 31.8. mennessä esko.perala@amersports.com tai paikan päällä 2.9. klo 11 alkaen. Kaikki maksut käteisellä.

 

Mikäli et halua itse myymään mutta joutilaita varusteita olisi, voit lahjoittaa ne EPS C2:n myytäväksi, näin tuet joukkueemme toimintaa kaudella 17/18. Myymättä jääneet varusteet lahjoitamme Espoon Icehearts Ry:lle!

 

 

Liitteet