Open Ice

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Open Ice jatkuu taas syksyllä! Jäät alkavat 5.9.2017.

 

Open Ice harjoitushallissa

Tiistaisin klo 15:15-16:15

Keskiviikkoisin klo 15:15-16:15

Torstaisin klo 15:15-16:15

 

Kuvaus

Open Ice on Espoon kaupungin järjestämää toimintaa joka on tarkoitettu oma-aloitteinen peli- ja hauskanpitovuoro. Open Ice toteutetaan yhteistyössä Espoon Palloseuran Jääkiekko ry:n kanssa. Tarkoitus ei ole valmentaa tapahtumaa. Oma sparraus, oma henkilökohtainen valmennus on tietysti sallittua. Toistoilla paremmiksi pelaajiksi. Jää on kaikille avoin ikäluokasta riippumatta. Pidä hauskaa!

 

Peli

Vapaata pelaamista kaukalon eri osa-alueilla yhdessä kaikkien osallistuvien kesken. Jos on paljon porukkaa, voi laittaa pienempiä pelialueita, jos kaikki mahtuvat yhteen peliin, voidaan pelata isossa kaukalossa ja/tai vaihtomiehillä. Kiekko liikkumaan ja parhaita vipuja käyttöön!

Luonne

Isot huolehtii pienemmistä. Kaikki otetaan mukaan. Uskalla osallistua, rohkaise tulemaan mukaan. ”Haluutteks te tulla peliin?” ” Pääseeks peliin?”. Herrasmies pitää huolta omistaan ja antaa toiminnallaan esimerkin.

 

Luistelu

Pakollinen varustus: kypärä, kaulasuoja, hanskat, maila, polvisuojat, omat kiekot/pallot

 

Turvallisuusohjeet:

- Taklauskielto

- Kaikilla oltava oma voimassaoleva vakuutus

- Kýseessä on seuran harjoitusohjelmaan (jäävuorolistaan) merkitty omaharjoitteluaika, johon on suotavaa pelaajien osallistua.

- Seuran osoittamaa palkallista valvojaa/ohjaajaa ei tapahtumassa ole. Aikuiset voivat osallistua peleihin ja tsempata, mutta VALMENTAMINEN JA OHJAAMINEN ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY! Jos paikalla ei ole yhtään aikuista, toimitaan kuten ulkokaukaloissa tai golf-rangella; omalla vastuulla.

 

Yhteystiedot

 

Eemeli Mäkinen: 0400 622 570

Pekka Roilas: 046 921 9441

Antti Manninen: 0440 879 616

Leif Sandström: 040 581 0446

Jäähallin osoite: Espoonlahdentie 2-4, 02360 Espoo